Time-out

Gepubliceerd op 18 juli 2021 om 19:30

Na de dekking en het uitblijven van een dracht, hebben we even niets meer in die richting gedaan met Bobs. Rust in de tent, genieten in en om huis en af en toe een lang weekend op stap met Bobs en Tibbe, of alleen met Bobs, zoals samen zwemmen in de Vecht bij Ommen.

Bijzonder om te zien is hoe minder fel Bobs reageert, als onze Stabij Tibbe er niet bij is. Tibbe is eigenlijk de aanjager en dan voornamelijk uit angst voor de andere hond.  Als hij begint met blaffen, dan kunnen die twee vervolgens helemaal uit hun panty gaan. Ook blijft het bijzonder om te zien dat mensen dan direct de herder als boosdoener bestempelen. Tja, Tibbe heeft een hogere aaibaarheidsfactor, Bobs ziet er indrukwekkender uit, kan bozer blaffen en heeft een heel mooi blinkend gebit...  'Oh grootmoeder, wat heeft u grote tanden! ' Honden lezen is een vak apart. 

Ook al hebben we een korte time-out ingebouwd, we blijven geïnteresseerd kijken naar de nieuwe dekreuen binnen de LSOHV. En de najaarsshow op 7 november 2021 zit zeker in de planning!


«   »