Bobs is loops

Jawel, het is zover! Even langs de dierenarts voor bepaling van het progesteron: 0,6 nmol/l. Nog aan het prille begin dus. Dinsdag weer verder!

Lees meer »

Kennelaanvraag is de deur uit

En ook de volgende stap is gedaan: Oudduitse herder kennel Van de Lage Aard. We gaan nu voor het echie. Zoals eerder aangegeven: het corona tijdperk bracht ook onze plannen in de war. Geen deelname aan een show voor Bobs. Alle gezondheidsonderzoeken van Bobs zijn gedaan, de kennelaanvraag is de deur uit en we hebben de LSOHV uitgenodigd voor een coronaproof bezoek aan ons adres in het zuiden des lands. En vooruitlopend op een hopelijk positief besluit fokgeschiktheid elke dag deze site een beetje bijschaven!

Lees meer »

Website under construction

Hoe leuk is dit! Legio mogelijkheden om een website te bouwen, maar het vergt wat zoekwerk naar de juiste aanbieder voor je wensenlijstje. Zo speciaal is het allemaal niet. We willen laten zien wat we hebben en waar we mee bezig zijn. Voor ons betekent het ook een rustige layout, overzichtelijk, minder is meer en het moet mobiel ook duidelijk zijn. Wanneer deze website online gaat, horen we graag de reacties!

Lees meer »

Blog